Lankamaa on kiehtova paikka jonne voi kadota, upota, hukkua, siihen voi hullaantua, seota ja kertakaikkiaan tulla pakkomielteiseksi.

Lankamaahan ei kukaan tarvitse passia eikä edes henkilökorttia ja ainoana matkatavarana vaaditaan vain koukku tai puikko. Päästyäsi kuitenkin sisään tähän maailmaan huomaat että mukaan voi tarttua kaikenmoista ylimääräistä tarpeellista...

Sellainen tietämätön ihminen joka ei lankamaahan ole tutustunut voi sanoa lankamaahan kadonneelle varsin typeriäkin asioita. Kuten sellaista hölynpölyä että lankamaassa oleskelu kävisi työstä, on yksitoikkoista ja tylsää eikä ollenkaan nykyaikaista. Tällaisten tietämättömien puheita ei suinkaan ole syytä ottaa vakavasti. Yleensä käy kuitenkin niin että tämä tietämätön onkin sitten vallan kateellinen siitä kaikesta kauniista mitä olet lankamaan ystävänä saanut aikaiseksi.

Mutta ne kaikki lankamaan ystävät ovat kanssasi ihan samalla aaltopituudella. He tietävät mistä puhut kun kertoilet langankerroistasi ja silmukanlisäyksistäsi. He ahmivat innolla tietoa uusista löydöistäsi ja jakavat omat tietonsa auliisti. Lankamaahan kadonneet eivät pihistä tietojaan ja taitojaan ja piilottele niitä itsellään vaan kertovat ne ilomielin muille. He myös mielellään ottavat mukaan matkalle uusia tuttavuuksia ja tutustuttavat heidätkin tähän onnen ja ilon maahan jossa ei ole totta tosiaan tylsää!

Keräilen tänne sivulle linkkejä lankamaan ystävien iloksi ja inspiraation lähteeksi. Jos sinun blogissasi on omia, itse tekemiäsi ohjeita tai tiedät hyviä linkkejä, voit laittaa niitä kommentteihin niin lisäilen tänne sivulle.